• Uusi arki


    Meidän perheessä on arki muuttunut. Isompi tyttö lähti eskariin ja pienempi on aloittanut päiväkodin. Voi miten vaikeaa onkaan luopua siitä kotiäitiydestä ja päästää pieni muru tarhaan. Tämä muutos tuntuu jälleen tosi vaikealta. Tyttö on ollut tosi reipas eikä ole itkenyt kertaakaan, mikä on tehnyt tästä tietysti paljon helpompaa. Hän sanoo menevänsä "ekkariin" niin kuin isosiskonsakin. Pienen tarhareppu on ollut äidillä samassa käytössä kauan kauan sitten. Äiti hankki itsellensä uuden repun Baggulta.

    Olen aika pyörällä päästäni kaikista muutoksista, se saattaa näkyä täälläkin. Yritetään nyt totutella uuteen. Ja hei, te vanhat kommentoijaystävät olette olleet hurjan hiljaa viime aikoina. Olisi kiva kuulla teistä taas ja teistä uusista myös! Minua kiinnostaisi tietää ketä siellä ruudun takana on, ketkä siellä tuntevat minut ihan oikeasti ja erityisesti minua kiinnostaisi tietää onko siellä joitakin, jotka ovat seuranneet jo aikaisempaa neuleblogiani? Kommentoidessa ei tarvitse täyttää kuin nimi-kenttä ja kotisivu-kenttään voi laittaa oman blogiosoitteensa niin halutessaan.

    Hyvää syksyä kaikille, tästä se nyt alkaa!

    My children have started at the kindergarten and our life has changed a lot. I feel a bit sad to have left the stay-at-home-mom days behind. I'd like to learn who's behind the screen so please say hi!