• Savonlinnassa kirpparikierroksella


  Mökillä käydessä pitää aina päästä kiertelemään rauhassa kirppareille. Savonlinnasta löytyykin kiva määrä kirppareita. Tällä kertaa löysin mm. sinisen rasian yöpöydälle kelloa ja rannekoruja varten sekä leikkimökkiin astioita. Leikkimökkiä varten alkaakin olla jo sellainen määrä tavaraa valmiina että olisi ihan kiva saada pikkuhiljaa ne seinät ja katto sen tavaramäärän ympärille! Tässä vielä lista Savonlinnan kirppareista:

  Superkirppis, Alasuontie. Tämä sekä alla mainittu kirppari sijaitsevat Prisman takana.

  Osto- ja myyntiliike, Alasuontie.

  Savon kirpputori, Tyyneläntie 28. Uusi itsepalvelukirppis, jonne kannattaa suunnata edellä mainittujen jälkeen, sijaitsee ihan siinä lähellä.

  Kirpputori Retro, Simasalonkatu. Pieni itsepalvelukirppis sekä iso antiikkimyymälä samassa. Yllä olevat kuvat on näpsäisty täältä.

  Kympintori, sijaitsee linja-autoasemalla. Iso itsepalvelukirppis.

  Pelastakaa Lapset Ry:n kirppis, sijaitsee Kympintoria vastapäätä keskustassa.

  A-kirppis, Olavinkatu 28. Tämä on ehkä suosikkini Savonlinnassa. Täältä saattaa löytää vaikka mitä aarteita (ei antiikkia) ja hinnat ovat edulliset. Kulman takana on kiva kahvila.

  Kierrätyskeskus, Kaartilantie 10. Kierrätyskeskus oli muuttanut pois keskustasta ja oli vähän hankala löytää tietöiden takia. Täältä tekee myös edullisia löytöjä (löysin taas yhden täkin 1,5 euroa).  Some flea market tips in Savonlinna and some of my finds also.