Viime viikonloppuna tehtiin todellista syysviikonlopun kotiruokaa ja on pakko jakaa tämä resepti teillekin. Resepti on peräisin ihan kotsantunnilta 90-luvulta :) Helppoa ja hyvää!
Pekoniruukku
150g pekonia
1 sipuli
400g broilerinsuikaleita
1-2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 tl yrttisuolaa
pippuria
1 tl kuivattua basilikaa
1 tölkki ananaspaloja
2,5 dl ruokakermaa
Ruskista leikattu pekoni, sipulikuutiot ja broilerisuikaleet useammassa erässä paistokasarissa. Sekoita ne valkosipulin, mausteiden, ananaspalojen ja kerman kanssa uunivuokaan. Kuumenna 200 asteessa noin puoli tuntia (meillä taisi olla tunnin uunissa). Ohjeessa lukee oikeasti marinoituja broilerinsuikaleita, mutta me käytetään aina marinoimattomia ja hyvää tulee niinkin.